简体中文 | 繁體中文 | English

ups

Cindy Miller benoemd tot president van UPS Europa, Derek Woodward benoemd tot president van Opkomende Markten

2013-03-22 15:45
  • 简体
  • 繁体
  • English

ATLANTA (VS)--(BUSINESS WIRE)--UPS (NYSE: UPS) kondigde vandaag de benoemingen aan van Cindy Miller als president van UPS Europa en Derek Woodward als president van Opkomende Markten, met ingang van 30 april 2013.


“Internationale handel zal blijven groeien en UPS is door haar superieure technologie en wereldwijd geïntegreerde logistieke netwerk concurrerend gepositioneerd om te presteren”


Cindy Miller, momenteel president van UPS VK, Ierland en Scandinavië, werd gepromoveerd om Jim Barber, die benoemd werd tot president van UPS International, op te volgen. Miller is een UPS-veteraan met 24 jaar ervaring en heeft diverse hogere leidinggevende functies in de VS en Europa bekleed. Ze heeft onlangs de inspanningen van UPS geleid om de logistiek en levering van meer dan 30 miljoen artikelen tijdens de 2012 Olympische Spelen in Londen te beheren.

 

Woodward is benoemd om een nieuw team te leiden dat toegewijd is aan het ontwikkelen en implementeren van de UPS-markstrategie voor opkomende markten. Hij is momenteel president van Global Integrations en is een UPS-veteraan met 28 jaar ervaring. Woodward heeft uitgebreide internationale ervaring, met name in markten die een snelle groei hebben gezien, zoals China.

 

"Internationale handel zal blijven groeien en UPS is door haar superieure technologie en wereldwijd geïntegreerde logistieke netwerk concurrerend gepositioneerd om te presteren," aldus Dan Brutto, president van UPS International. "Het leiderschap van Cindy en Derek zal een steeds grotere rol spelen als wij vooruit kijken naar groeimogelijkheden, vooral als we onze positie in opkomende markten versterken. Beide zijn in elk opzicht leiders, van een solide toewijding aan klantenservice tot het aannemen van de beste duurzame bedrijfspraktijken."

 

Gevestigd in Atlanta, VS, bedient UPS wereldwijd meer dan 220 landen en gebieden. Het bedrijf kan op het web worden gevonden op UPS.com en haar bedrijfsblog kan worden gevonden op blog.ups.com. Om nieuws van UPS rechtstreeks te ontvangen, ga naar pressroom.ups.com/RSS.

 

Opmerking voor de redacteurs: Foto's van Cindy Miller en Derek Woodward kunnen worden gevonden op www.pressroom.ups.com

 

Met uitzondering van hierin opgenomen historische informatie bevatten de verklaringen in dit persbericht bepaalde verklaringen die “vooruitziende verklaringen” zijn in de zin van Sectie 27A van de Securities Act van 1933 en Sectie 21E van de Securities Exchange Act van 1934. Zulke vooruitziende verklaringen, waaronder verklaringen betreffende de bedoeling, overtuigingen of huidige verwachtingen van UPS en het management met betrekking tot de strategische richtingen, vooruitzichten en toekomstige resultaten, zijn onderhevig aan bepaalde risico's en onzekerheden. Bepaalde factoren kunnen er voor zorgen dat de werkelijke resultaten wezenlijk verschillen van die in de vooruitziende verklaringen, waaronder economische en andere condities in de markten waar wij opereren, onze concurrerende omgeving, verhoogde veiligheidseisen, stakingen, werkonderbrekingen en vertragingen, veranderingen in de energieprijzen, overheidsvoorschriften en andere risico's die in formulier 10-K van het bedrijf en in andere deponeringen bij de Securities and Exchange Commission worden besproken, en deze discussies zijn hierbij als referentie opgenomen.

 

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

 


Contacts


UPS
Peggy Gardner
404-828-6051

Cindy Miller named president UPS Europe. Miller is a 24 year UPS veteran (Photo: Business Wire)

Cindy Miller named president UPS Europe. Miller is a 24 year UPS veteran (Photo: Business Wire)

Derek Woodward has been named president of Emerging Markets (Photo: Business Wire)

Derek Woodward has been named president of Emerging Markets (Photo: Business Wire)