简体中文 | 繁體中文 | English

intelligent energy

Intelligent Energy tekent intentieverklaring met Indian Oil

2012-10-24 15:46
  • zh_cn
  • zh_hant
  • en

LOUGHBOROUGH, England & NEW DELHI--(BUSINESS WIRE)--Intelligent Energy en Indian Oil heeft een intentieverklaring getekend voor de gezamenlijke ontwikkeling van het waterstofgebruik in een aantal brandstofcelsystemen op de Indiase markt.

Indian Oil en Intelligent Energy bereiden een programma voor om de toepassing van waterstof in energiesystemen te demonstreren en mogelijkerwijs te ontwikkelen tot een volwassen dienst. De samenwerking moet uitmonden in de vondst van de meest geschikte toepassing voor brandstofcellen gebruikmakend van waterstof dat Indian Oil produceert. Zo worden energieprogramma's met een lage cO2-uitstoot onderzocht.

Zie voor illustraties en bijlagen de Multimedia Galerij: http://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=50450542&lang=nl

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

Contacts

Dr. Jon Moore
Director of Communications, Intelligent Energy
jon.moore@intelligent-energy.com
+44 15092 71271
o
Sukul M. Bagai
Racepoint Group for Intelligent Energy
sukul.bagai@racepointgroup.com
+44 20 8811 2474

 

 

Seated left to right: Dr. S.K. Sarangi, Executive Director-Alternative Energy, IndianOil; Dr. Henri Winand, CEO, Intelligent Energy Standing left to right: Dr. R.K. Malhotra, Director-R&D and Board Member, IndianOil; Mr. R.S. Butola, Chairman, IndianOil; Mr. Arun Nemani, Vice President-India, Intelligent Energy Agreement signed on 16-Oct-2012 at PETROTECH-2012 in New Delhi, India (Photo: Business Wire)