简体中文 | 繁體中文 | English

100501 HK EN

Opgefrist logo Hong Kong gaat internationaal in Shanghai

2010-05-01 12:00
  • English

HONG KONG--(BUSINESS WIRE)-- Hong Kong onthult op 1 mei zijn opgefriste stadslogo aan de wereld. Het gaat om een afbeelding van een draak, die debuteerde tijdens de Shanghai Expo 2010. Het opgefriste BrandHK logo werd officieel op 27 maart gelanceerd in Hong Kong. Daarna is het logo verspreid door de hele stad, het is onder andere te bewonderen op bussen en historische trams. "We zullen de wereld laten zien dat Hong Kong een open en verdraagzame, moderne wereldstad is met geweldige kansen voor toekomstige ontwikkelingen", zei Chief Executive van de Hong Kong Special Administrative Region, Donald Tsang, bij de opening van de Shanghai Expo 2010.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

Contacts

Information Services Department
Hong Kong Special Administrative Region
Fanny Hui, (852) 2842 8849

 


Een stadstram versierd met Brand Hong Kong's nieuwe kleuren. (Foto: Business Wire)


Een Star Ferry in het nieuwe jasje van Brand Hong Kong voegt een kleurspat toe aan de haven van Victoria. (Foto: Business Wire)


Bezoekers van het Hong Kong-paviljoen op de Shanghai World Expo worden begroet door Brand Hong Kong. (Foto: Business Wire)

Hong Kong's stedelijke beste praktijkenzone-tentoonstelling op de Shanghai Expo toont ook Brand Hong Kong. (Foto: Business Wire)


De identiteit van Brand Hong Kong nieuw leven ingeblazen. (Grafisch symbool: Business Wire)


De belangrijkste waarden en eigenschappen van Brand Hong vinden hun weerklank op de Shanghai World Expo. (Foto: Business Wire)

 

 

View this news release and multimedia online at:
http://www.businesswire.com/news/home/20100430000000/nl