简体中文 | 繁體中文 | English

L/life size.jpeg

LifeSize brengt videosamenwerking naar Regus kantoren in 40 landen

2012-03-28 16:00
  • zh_cn
  • zh_hant
  • en

HD videobellen via een publiek netwerk verbindt meer mensen op meer plekken.

AUSTIN, Texas--(BUSINESS WIRE)--LifeSize, een divisie van Logitech, bundelt zijn krachten met Regus, 's wereld grootste aanbieder van flexibele werkruimten.

De samenwerking maakt LifeSize HD videoconferenties voor het zakenleven mogelijk op de meer dan 240 Regus locaties wereldwijd.

Regus klanten kunnen nu makkelijk communiceren met collega's in andere landen of zaken doen met bedrijven over de hele wereld via HD-video terwijl ze op reis zijn.

LifeSize maakt gebruik van de Regus-locaties in centrale zakendistricten om een publiek netwerk op te bouwen van een makkelijk bereikbare, stijlvolle en voor video geschikte suites in meer dan 40 landen.

Dit wereldwijde netwerk van LifeSize Public Rooms (LPRs) is vrij toegankelijk voor zakenlieden die hen gemakkelijk toegang biedt tot LifeSize's HD videoconferenties die compatibel zijn met alle bestaande videosystemen.

Dit maakt het voor de gebruiker een fluitje van een cent iedereen waar ook ter wereld te bellen om samen te werken, onafhankelijk van het videoplatform dat men gebruikt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

Contacts

LifeSize Communications
Jacey Overton, 512-623-4215
joverton@lifesize.com