简体中文 | 繁體中文 | English

Smartlands new

Smartlands lanceert uniek platform voor Crowdfunding Investment, wordt het eerste bedrijf dat onroerend goed in het VK ontwikkelt via tokens

Het eerste gereguleerde blockchain-gebaseerde crowdfundingbedrijf in het Verenigd Koninkrijk, Smartlands, maakt fractionele eigendom van activa in de reële economie mogelijk met ongekend lage buy-ins waardoor institutionele kansen voor retailbeleggers worden geopend

2019-06-12 09:41
  • 简体
  • 繁体
  • English

LONDEN--()--De groeiende vraag naar alternatieve inkomsten en de komst van blockchain-technologie dagen de traditioneel gesloten institutionele investeringsclub uit. Tot nu toe maakten de torenhoge minimumdrempel voor investeringen, hoge provisies en gecompliceerde structuren met meerdere tussenpersonen investeren vrijwel onmogelijk voor een gemiddeld individu.

Smartlands wil oude financiële markten ontwrichten met zijn op blockchain gebaseerde platform voor crowdfunding, gecreëerd om de wereldwijde investeringsruimte te democratiseren door het concept van fractioneel eigendom te introduceren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

Galyna Danylenko
gd@smartlands.io